04 grudnia 2011

Sałatka jesienna

Średnica 25 cm.
Tlenek miedzi,angoby, szkliwo transparentne. 1040 C.

4 komentarze:

  1. Piękny talerz. Lubię te surowe tlenkowo-angobowe formy.

    OdpowiedzUsuń
  2. Sałatka wiosenna raczej bo jesienna by była żółta ;). Talerz bardzo ładny.

    OdpowiedzUsuń
  3. Śliczny.Cudna ta zieleń. Miłego wieczora,Grzegorz.

    OdpowiedzUsuń
  4. @ Plastusia: Będzie więcej, bo żona nalega na więcej:)
    @J&M: były kolory z założenia jesienne, ale angoby mocno rozwodnione (bo gęste wyglądają jak "wieś tańczy i śpiewa" ;)) I tlenek miedzi je przebarwia. Trzeba dać mniej nastepnym razem.
    @ Gregorius: Taaaa... piękna, kolorowa zieleń, psiakość ;)

    OdpowiedzUsuń